Algemeen bestuurslid V-PCN

Heb jij hart voor de kwaliteitslag van het werkveld voor de paardencoaching? Wil je daar ook ‘echt’ aan bijdragen? Wordt dan algemeen bestuurslid van Vereniging Paarden Coaching Nederland.
De afgelopen jaren zijn we binnen de vereniging vooral bezig geweest met de opzet van V-PCN. Met succes! We hebben vele leden en steeds meer mensen toetsen zich binnen het kwaliteitsregister aan het keurmerk voor paardencoaches. Het is tijd voor de volgende stap! Met meer en meer leden vallen we meer op en valt er meer te organiseren.
Zoals genoemd is V-PCN toe aan dé volgende stap!
Daarom zoeken we een goede aanvulling binnen ons bestuur.
Wil jij:
Samen aan de voet staan van samenwerking in onderzoek en ontwikkeling binnen het werkveld. Helpen bij het behartigen van belangen voor de paardencoaches binnen overheid en zorgverzekeraars, samen werken aan een positieve vergoedingen stroom voor cliënten. Jezelf inzetten voor onze leden. Erkenning voor het vakgebied genereren en V-PCN de komende periode meer en meer zichtbaar te stellen? Dan ben je binnen ons bestuur zeker op je plek!

Ben jij:

  • Iemand die een duidelijke visie heeft over kwaliteit binnen het werkveld van de paardencoaches.

  • Belangen behartigt voor de beroepsgroep.

  • Iemand die organisatiesensitief is.

  • Vooral belangrijk; je kunt strategisch vooruit denken en bent positief ingesteld.
Kansen en ontwikkeling:
Je komt in aanraking met diverse hippische en zorgtechnische organisaties en verenigen. Op deze manier bouw je een belangrijk en waardevol netwerk op. Er is doorontwikkeling mogelijk binnen deze functie. We staan open voor nieuwe ideeën en zichtbaarheid dmv leuke clinics en evenementen binnen het vakgebied. Kortom een leuke extra om jezelf te ontwikkelen!

Wie zoeken wij:
We zoeken iemand die zichzelf minimaal 25 uur per jaar zou willen inzetten. Bij meer uren en bij groei vergoeding bespreekbaar. In eerste instantie proberen we het binnen de 25 uur te organiseren en is het belangrijk dat je gedreven bent van binnenuit om dit mooie werkveld een stapje verder te helpen! Je hoeft niet per se zelf Paardencoach te zijn, als je maar raakvlakken hebt en of affiniteit met de sector.

Solliciteren kan middels een motivatiebrief en insturen van een recent cv via info@v-pcn.nl