Evenement 7 mei voor leden van V-PCN
– bedrijfsbezoek aan Annemarie van der Toorn –

Wie is Annemarie van der Toorn

“Vanaf jonge leeftijd komt Annemarie van der Toorn in aanraking met paarden, daar haar vader een fanatieke springruiter is. Het is dan ook niet vreemd dat zij al snel een enthousiaste pony ruiter wordt. Later gaan de paarden een minder prominente rol innemen, door beoefening van diverse andere sporten, een maatschappelijke carrière en de start van een eigen bedrijf waarmee zij bedrijven begeleidt bij reorganisaties en verandermanagement. In 2013 startte Annemarie met e-quine.com om haar missie te verwezenlijken: het verbeteren van welzijn van en omgang met paarden.”

Bron

Op 7 mei aanstaande bezoeken wij Annemarie van der Toorn met de leden van Vereniging Paardencoaching Nederland.

Dit jaar verbreden wij onze blik en leggen we een link met de Hippische branche. We willen graag dat onze paarden gezond en welzijnstechnisch goed voorbereid zijn binnen het coach en therapeutische werk. **Want zonder gezond paard geen kwalitatief verantwoorde coaching.** Er zijn zoveel verschillende stromingen binnen de sector en zoveel verschillende mogelijkheden om onze paarden in welzijnstechnisch optimale staat te doen leven, dat het belangrijk is ons te blijven verdiepen in welzijn van het coachpaard en zijn gedrag goed en nog beter leren begrijpen.

In 2020 gaan we vooral kennis opdoen over het paardenwelzijn (zeer breed scala waar we veel in kunnen leren en samen mogen ontwikkelen), zo te noemen paardengedrag en nemen we een kijkje achter de staldeuren bij andere professionele ondernemers die werken met paarden.

Binnenkort verklappen we meer inhoudelijk over deze geweldige ontmoeting met Annemarie.

Ben je lid van V-PCN en wil je mee naar Annemarie van  der Toorn?

Vul dan onderstaand formulier in!
Doe het snel, want VOL = VOL

(Wil je gratis mee naar dit evenement? Meld je hier aan om lid te worden.
Wil je geen lid worden maar wil je wel mee? Dat kan, de kosten daarvoor bedragen € 45,– de plekken voor niet leden zijn beperkt beschikbaar)