Bijscholingsdagen

Bijscholingsdagen

Kom je ook?

Speciaal voor Leden

Coachen met paarden bestaat nu zo’n kleine 20 jaar. We zien dat er enorm veel en razendsnelle ontwikkelingen heersen binnen ons vakgebied. De vereniging hecht enorm veel waarde aan het updaten van kennis van onze paardencoaches. Om deze reden bieden wij dit jaar elk lid gratis bijscholing aan.

Door samen te zorgen dat we als paardencoaches bijblijven, zorgen wij met elkaar voor kwaliteit binnen onze sector. Dat is waar wij met trots en dankbaarheid voor staan.

De vereniging heeft in verband met corona de kosten voor de bijscholing voor haar rekening genomen in het afgelopen jaar. Voor volgend jaar is het gelukt dat de ingehuurde trainers een speciaal gereduceerd tarief hanteren. Daarom hoeven we voor volgend jaar 2022 aan alle deelnemer alleen te vragen om een bijdrage in de onkosten. Op deze manier is het mogelijk dat wij, dankzij deze sponsoren, kwaliteit aan ons werkveld kunnen leveren. Dit is in ons vakgebied van groot belang. het bestuur zal binnenkort het jaarplan bijscholing 2022 presenteren op de site.

Reserveer nu je plek

Aanbod bijscholingen

REGIO NOORD – 14 mei 2021

Ondernemersvaardigheden voor Paardencoaches

Ondernemersvaardigheden voor Paardencoaches

REGIO MIDDEN – 26 juni 2021 (VOL)

Gespreksvaardigheden voor Paardencoaches

Gespreksvaardigheden voor Paardencoaches

REGIO ZUID – 29 oktober 2021

EHBO en BHV voor Paardencoaches

EHBO en BHV voor Paardencoaches

De ledenbijeenkomst is het moment voor jou als paardencoach
om bij te scholen en te connecten met gelijkgestemden.

Data

  • 14 mei
  • 26 juni
  • 29 oktober

Locatie

  • Noord
  • Midden
  • Zuid

Tijd

16.00–19.00 uur

Faciliteiten

Inclusief hapjes en drankjes

Bijscholing Ondernemersvaardigheden

Regio Noord – 14 mei

Het beheren van een eigen onderneming en het zorgen voor een gezonde klantentoestroom lijken op het eerste gezicht niet direct een kwaliteitsaspect van een paardencoach. Echter niets is minder waar, bij een professionele paardencoach met een goedlopende praktijk zijn namelijk vele coachees gebaat. Het is fijn als je alles kwalitatief verantwoord voor elkaar hebt, maar natuurlijk ook belangrijk dat je bereik hebt onder jouw coachees. Jouw kwaliteit wil je goed verspreiden met als resultaat een gezonde aanloop en toestroom van klanten.

Hoe zorg je dat je jouw ondernemersdoelen behaald? Hoe zorg je dat je stappen gaat ondernemen en hoe weet je wat de juiste stappen zijn? Je gaat nadenken over hoe je jouw marketingstrategie hebt ingericht. Je gaat nadenken over welke focus jij in jouw onderneming wilt aanbrengen. En jij gaat vooral leren hoe je op een plezierige manier jouw doelstellingen binnen jouw onderneming behaald.

Schrijf jezelf snel in als jij voor een goed lopende onderneming wilt gaan. Want één ding is zeker dat gaat gebeuren na deze bijscholing!

Reserveer nu je plek

Bijscholing Gespreksvaardigheden (=VOL)

Regio Midden – 26 juni

Je bent al een poosje aan de slag als paardencoach of je stroomt net uit een opleiding tot paardencoach, en je merkt dat jij wel wat inspiratie kan gebruiken in jouw gesprekken, los van supervisie en intervisie.

Deze bijscholing gaan we ons richten op de wetenschap van juiste gesprekken. Het juiste gesprek waarin je echt positieve resultaten bij jou coachee bewerkstelligd. Ook nemen we een aantal specialistische werkvormen door speciaal met de paarden.

Wil jij met wetenschappelijk onderbouwde gesprekstechnieken een certificaat de deur uit om jouw klant op een juiste manier te gaan helpen? Om je door te professionaliseren als paardencoach? Schrijf je dan snel in voor deze bijscholing.

Reserveer nu je plek

Bijscholing EHBO en BHV

Regio Zuid – 29 oktober

Niemand wil met lege handen staan bij een ongeval. Door te weten wat je kan doen, kan je snel iemand helpen.

Maak met deze bijscholing kennis met EHBO en BHV, leer tijdens deze bijscholing hoe je met de juiste handelingen erger kan voorkomen. Ongevallen kunnen overal gebeuren, en daarom kan je maar beter goed voorbereid zijn.

Schrijf je snel in voor deze bijscholing.

Reserveer nu je plek

Goed om te weten

Elk lid kan een bijscholing naar keuze volgen. Vol = Vol. Bij grote interesse kan een voorgenoemde scholing, tegen een gereduceerd tarief, nogmaals later in het jaar (anders volgend jaar) aangeboden worden.

Je kunt een eerste keuze, en een tweede keuze aangeven. Meld je dus snel aan!

Reserveer nu je plek!

1e Keuze datum *
2e Keuze datum *
Bedankt voor je interesse. Je ontvangt binnenkort meer informatie.
Er ging wat mis bij het invullen, wil je het nog eens proberen? Of je stuurt ons een e-mail via secretariaat@v-pcn.nl.